'Add Event' button is "broken"

Get help using Construct 2

Post » Sat Sep 08, 2012 4:55 pm

Hello, I have been using Construct 2, mostly for testing out ideas for games, and it works great. However, when I installed my third monitor, construct 2 seems to have gotten a weird bug. Whenever I press the 'Add Event' button, the program acts like it has opened the new window, however, no new window is opened. I get the distinctive ping-sound from windows when I try to click anywhere on the main window of construct 2, but the event window is no where to be found.

I have tried re-installing it a couple of times, but the problem still exists. Unplugging my third monitor didn't help either. I'm guessing there should be some sort of a user config file somewhere I should delete, but I haven't found it. Does anyone have any idea what I should do? Also, I didn't find any other forum to put this topic under.

Regardsoskarious2012-09-08 17:01:14
B
2
Posts: 2
Reputation: 254

Post » Sat Sep 08, 2012 5:22 pm

Try Preferences -> Reset dialogs.
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 24,990

Post » Sat Sep 08, 2012 5:38 pm

Hey, look at that, it worked! Thanks a lot mate!
B
2
Posts: 2
Reputation: 254


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests