[103.2] - 32bit - Array.push() ?

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Oct 05, 2012 6:40 pm

Hello,

I believe the push() method is not working properly. Instead of inserting actual values, it only pushes "". The .capx is here: http://db.tt/VWmS2a3N

Thank you.

LE: The problem seems to occur when the width, height and depth is set to 0 ( zero ) as initial ( which I should in order to avoid empty values on push ).
Does not seem to be browser or OS related.xyboox2012-10-05 19:24:14
B
16
S
4
G
3
Posts: 46
Reputation: 2,875

Post » Fri Oct 05, 2012 7:32 pm

It's not actually a bug - your array is sized 0x0x0. When you push an item it's sized 1x0x0 = 0 items still, so it's still empty. Set the initial size to 0x1x1 and it works.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,630

Post » Fri Oct 05, 2012 7:36 pm

Excellent, thank you! Please close this topic, or mark as solved.xyboox2012-10-05 19:36:39
B
16
S
4
G
3
Posts: 46
Reputation: 2,875


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests