[109] Game taking way too long to load

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Nov 08, 2012 11:04 pm

My game used to take two or three seconds to load a preview before, but now it takes over 10 seconds

I used Chrome's developer tools to check the loading, and I don't know if it did this before, but it seems to be loading a whole bunch of these:http://d.pr/i/TYBt
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134

Post » Fri Nov 09, 2012 2:36 am

This may be related to memory performance changes in r109, but there is really not enough information here to be able to do anything. Your screenshot does not seem related to the problem. Can you share your .capx?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Fri Nov 09, 2012 5:52 pm

@Ashley I sent it through support@scirra.com
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134

Post » Fri Nov 09, 2012 7:18 pm

Ashley answered with this:
"Your example loads within a second even in r109. So I guess your computer might be a lot slower than mine...

I've tried to improve the performance of the startup time. In the attached fix.zip try extracting eveng.js over the one in <install path>\exporters\html5\eveng.js. Does that help improve it?"


I had reinstaled 108, but then I got it back to 109 to test your fix, and the game was loading fast again without the fix. Not sure why :/7Soul2012-11-09 19:19:02
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests