[110]Pin behavior got glitchy

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Nov 20, 2012 9:12 am

It seams that pin behavior is broken and pins to the wrong position. Basically it pins higher (in my case around 20px higher ) then it should. I will try reproduce it when I will have a moment. Meanwhile does anyone has same issue?
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910

Post » Tue Nov 20, 2012 12:01 pm

In r110, pin seems to work.

It sounds it may have to do with how you set things up.
Also be aware there are currently bugs in arrays and loops which may alter the results of things that used to work.

Provide a capx reproducing your issue, and be sure to check the next release available to see if the fixing of other reported bugs affects your issue.Kyatric2012-11-20 12:02:13
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Tue Nov 20, 2012 8:41 pm

Please see how to report bugs, we cannot do anything about this report without a .capx or steps to reproduce. Without these there is no evidence anything is wrong, so closing.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Tue Nov 20, 2012 9:46 pm

@Ashley, I know man, but It just started happening out of the blue.

Now, I don't know what is going on with it tbh. It's just clipping once at the beginning of layout and moves position of the pinned image. I have toggled all of the events in the event sheet ( except "On layout start" ) to see if its something I've done, but it's still happening, so I'm assuming it is a bug.

*link removed*

To see this weird clip go to layout "Game test" and play it. The detector ( green box ) is being spawn at origin point of the red box, which is located at the bottom of the image. Then it's pinned. Once that happens the whole picture clips for several milliseconds and the green box suddenly is attached to the middle of the image.
megatronx2012-11-21 08:39:28
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910

Post » Wed Nov 21, 2012 3:31 am

Oh my god, please forgive me my stupidity. I have realized that my 2 frames temp char sprite was holding two different position for origin point. Topic can now be closed. megatronx2012-11-21 03:34:33
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests