1x1 sprite causes node webkit to fail loading when exported

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Oct 23, 2014 9:06 pm

Problem Description
____ When I export to nodewebkit or nwf, I get an error loading an image 'file:///vol/content/app/images/.png' ____

Attach a Capx
____ https://dl.dropboxusercontent.com/u/530 ... prite.capx ____

Description of Capx
____ when exported to nodewebkit, or nfw, it will not load, and will get the error message stated above ____

Steps to Reproduce Bug
  • load capx
  • export capx with Node Webkit and DEFAULT settings
  • run exported application

Observed Result
____ It fails to load ____

Expected Result
____ it should load ____

Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • FireFox: (YES)
  • node webkit: (YES)
  • NWF: (YES)

Operating System and Service Pack
____ Windows 7 ultimate service pack 1 ____

Construct 2 Version ID
____ R184 ____
B
20
S
2
Posts: 70
Reputation: 1,476

Post » Wed Oct 29, 2014 3:44 pm

Can't reproduce, works here with node-webkit in r185. Have you tried the beta?
Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,654
Reputation: 196,155

Post » Wed Oct 29, 2014 9:44 pm

I have been unable to try any betas since I am registered through steam and have yet to figure out how to use beta in full version.
B
20
S
2
Posts: 70
Reputation: 1,476

Post » Thu Oct 30, 2014 11:01 am

Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,654
Reputation: 196,155

Post » Fri Oct 31, 2014 4:57 pm

I'm now using r186. When I export and then load the same project file, I get a blank screen. https://dl.dropboxusercontent.com/u/530 ... screen.PNG

I may try it on my laptop to see if it's a software issue on my desktop, although nothing has changed other than video driver updates.
B
20
S
2
Posts: 70
Reputation: 1,476


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests