2 Bugs: No WebGL Effect and no Text on Chrome

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Mar 01, 2013 3:21 am

Link to .capx file (required!):
https://www.dropbox.com/s/f4wk3p4n8531n9m/TextConstruct.capx

Steps to reproduce:
1. Open Capx
2. Test on Chrome
3. See if there's a text, or not.

Observed result:
On my Google Chrome (and .exe), the exported file does not show any text at all. But, on Firefox and Internet explorer, the game is ok.

IMPORTANT: I tried this on three different computers. I really don't know what is happening.


Expected result:

I need texts for my games :(


Browsers affected:
Chrome: yes
Firefox: no
Internet Explorer: no

Operating system & service pack:

Windows 7 and Windows 8

Construct 2 version:

119

BNUS BUG:

I just don't know why, but my Add/Edit WebGL effects is not showing up. I think that this is somehow related to the first bug.

Screenshot: https://www.dropbox.com/s/1gp4mu7mdg4z9ya/What.png


    
B
6
Posts: 56
Reputation: 712

Post » Fri Mar 01, 2013 6:42 pm

Works fine here, are your graphics drivers up to date?

Have you tried r120.2?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sat Mar 02, 2013 10:14 pm

Thanks for your answer. Any sugestions about how can I deal with this issue? Tried r120.2 but it didn't seem to work...

Edit: Reinstalled r120.2 again, and it magically worked... Well, I hope this magic lasts forever, haha!Zerei2013-03-03 04:33:42
B
6
Posts: 56
Reputation: 712


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests