3 cooperating objects problem

For questions about using Classic.

Post » Fri Nov 12, 2010 11:56 pm

Hi there,

So I've bumped in to an issue with 3 objects working as 1 main object. Everything works fine until there is another one of these main objects on the layout.

There are 2 sprites and 1 line between them with start and end of it always positioned to sprite 1 and sprite 2.

When there r 2 more sprites that need the line, line doesn't appear.

What should i do?

Thanks
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910

Post » Sat Nov 13, 2010 12:11 am

Try using either containers or the pairer object, and make sure there are the correct number of instances at runtime.
Moderator
B
88
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,432

Post » Sat Nov 13, 2010 2:30 am

Thanks for that. It does work better. However, I've got new issue now. Particle explosion is only happening now from the place of the sprite thats life is equal 0. The other one disappears without explosion.
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
71
S
19
G
19
Posts: 1,919
Reputation: 16,910


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests