3 Questions

Get help using Construct 2

Post » Fri Jul 24, 2015 9:18 pm

@firezombie444 Good to know. Thanks.
https://www.ravenheart.ca/home
Company name changed to avoid Facebook-type shenanigans

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
22
S
6
G
1
Posts: 1,414
Reputation: 4,822

Post » Mon Jul 27, 2015 2:23 pm

@firezombie444 im having the same issue ... just get a black screen! what exactly did you do to get it working?
(fyi - this is my 1st attempt at using xdk )

thnx !
B
9
S
2
G
1
Posts: 17
Reputation: 669

Post » Mon Jul 27, 2015 3:59 pm

@RikMarshall I still haven't got it working yet but i'm going to try copying everything into another file. Do you have index.html in your files? You need that for it to work in the emulator. Make sure you export it with Cordova too.
B
12
S
3
Posts: 129
Reputation: 1,131

Post » Mon Jul 27, 2015 6:45 pm

@firezombie444 i actually got it working!
after exporting from construct2 via cordova i imported the project to the xdk (as per usual) and THEN
in the drop down i selected Basic Canvas Game ..and in the version box next to it, i typed C2
worked perfectly
B
9
S
2
G
1
Posts: 17
Reputation: 669

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests