3D box front face doesn't show.

For questions about using Classic.

Post » Tue Apr 27, 2010 6:56 pm

Okay, so I'm trying to use 3D boxes for buildings in my game, but none of them actually have tops, they're just like open boxes or something.
They show up in the editor, just not when I'm testing the layout.

Need screenshots?
B
1
G
2
Posts: 5
Reputation: 635

Post » Tue Apr 27, 2010 7:00 pm

Tick "3D layering" in layer properties.
B
2
S
1
G
4
Posts: 71
Reputation: 1,342

Post » Tue Apr 27, 2010 7:02 pm

Ahh, that's it ^^
Thanks.
B
1
G
2
Posts: 5
Reputation: 635


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests