3d objects!!!!!

Get help using Construct 2

Post » Sun Sep 18, 2011 6:24 pm

Hi I'm new around here and I would like to know how to put 3d objects (from 3d max for example) construct2 because I'm going crazy and I find the way to go. use the free version does not know if it's that or because I lack some pligin.
if you ask for the mistakes in the text this is by the translator XD, my English is not very good XD
B
3
S
1
G
1
Posts: 3
Reputation: 756

Post » Sun Sep 18, 2011 6:32 pm

C2 doesn't do any 3D at the moment. This may change if a WebGL exporter is made, but for now you can only create 2D sprites from your 3D models (using your 3d modeller).Jayjay2011-09-18 18:33:00
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (they wont run anywhere)" Construct Classic - Examples Kit Dropbox is a pile of trash and if you need my old files PM me! :)
B
125
S
42
G
17
Posts: 2,228
Reputation: 19,918

Post » Sun Sep 18, 2011 6:44 pm

it's a shame, I already had everything done, thanks for responding so fast, I set aside this project for now and I'll start with something else.
B
3
S
1
G
1
Posts: 3
Reputation: 756


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: minigame, R0J0hound and 24 guests