A problem

Just started using Construct 2? Post your questions here

Post » Mon May 05, 2014 8:44 pm

Can anybody help me, please? The objects are invisible in layout :(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
1
Posts: 4
Reputation: 135

Post » Mon May 05, 2014 10:06 pm

I would love to help out but, I think we are going to need a little information. Do you mean ALL objects, no matter what you put on the layout are not visible? Is it happening on every project you create? What steps are you taking to create the project and create the "invisible" object? Could you post the offending project and let me take a look at it?
B
39
S
12
G
11
Posts: 331
Reputation: 7,727

Post » Mon May 05, 2014 10:42 pm

I try to describe it. When I create a new project and put in a new object - sprite, I can see only blue square. The object is there but it's invisible. Maybe this picture help you. (Sorry for my English)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
1
Posts: 4
Reputation: 135

Post » Mon May 05, 2014 11:03 pm

I understand that, and I can see from your image it is a Sprite object. When you added it, did a window like the one in the image below pop up?

Capture1.PNG


This is the place you create the Sprite. Whether you load an image or draw one, this is where you would do it. If you just closed this window, the sprite is a blank image and you get the result you are seeing. If this window didn't pop up when you added the sprite, double click the sprite object in the right menu under either projects, or objects (circled in the image below). That should open the above window and allow you to create your sprite.

Capture.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
39
S
12
G
11
Posts: 331
Reputation: 7,727

Post » Tue May 06, 2014 4:26 am

Thank you for your advice. I double clicked on the sprite object and the editor popped up. But the problem is that my sprite editor allow only uploading images, not creating them.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
1
Posts: 4
Reputation: 135

Post » Tue May 06, 2014 6:17 am

@kyatric. @Arima can this be moved to 'How Do I' (maybe Beginners)?

What version of Construct 2 are you using?

Have you tried 'Reset Dialogs' from Preferences?

Are your Graphic Drivers up to date?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,422
Reputation: 59,530

Post » Wed May 07, 2014 5:49 pm

Thank you very much. I tried to update Construct and I think it'll help.
B
1
Posts: 4
Reputation: 135


Return to Beginner's Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests