A question about the new build service in C3

Post » Tue Apr 04, 2017 10:07 am

I mentioned it in some other thread but maybe it got missed, so trying again.

Will we be able to use the new build service for our C2 projects if we also have a C3 subscription?

The reason I'm asking is that I will be stuck with C2 for a little while until some plugins I'm depending on in my project might take a while to be ported to C3, if at all. So this will be a nice bonus for people ready to invest in C3, but can't fully move their project over because of plugin dependencies.

I will ge be getting C3 for sure, but will be stuck in C2 with some of my projects for above reason.

@Ashley or @Tom any info on that? Is i technically possible?

I'm guessing the things that C2 exports shouldn't be much different from what C3 exports...
Follow my progress on Twitter
or in this thread Archer Devlog
B
40
S
17
G
17
Posts: 991
Reputation: 12,654

Post » Tue Apr 04, 2017 10:42 am

Yes, we intend to support this, as we mentioned in the blog post about the build service.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,428
Reputation: 194,600

Post » Tue Apr 04, 2017 10:48 am

Fantastic!!! I must have missed that blog post, or missed that section.

Very good news indeed!

I think I have to read through all the blog post again to fully comprehend the scope of this C3 release.
Follow my progress on Twitter
or in this thread Archer Devlog
B
40
S
17
G
17
Posts: 991
Reputation: 12,654


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: BadMario and 2 guests