Acceleration

Get help using Construct 2

Post » Sun May 06, 2012 4:14 pm

I cant get the acceleration controls to work. Only touch screen works.

Made my own test progrm with ALL the touch controls like ACC and ACC with G.

also the alpha, beta, gamma controls nothing worked, got zero for all.

Also tested this one made by someone else, same result all zeros.
http://www.scirra.com/forum/how-to-get-motion-control-values-from-ipad_topic46460.html

phone is a HTC, the app version was made using phonegap.

is there a work around?
B
7
S
1
Posts: 65
Reputation: 821

Post » Sun May 06, 2012 5:13 pm

There's a known bug where minifying on export with phonegap breaks the accelerometer values. Should be fixed in next build.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sun May 06, 2012 5:28 pm

i exported as phonegap
i zipped the folder
i upoloaded to phonegap
i then used the qr code to install to my phone
i ran the app, all i got was a blank white fullscreen screen?

the layout should show about 9 text objects each showing different values about phone motion like acc, acc+g, alpha, gamma etc..,

but all it shows is the white screen

rafhelp2012-05-06 17:36:45
B
7
S
1
Posts: 65
Reputation: 821

Post » Mon May 07, 2012 9:33 pm

any ideas?
is it something to do with phonegap websites compiling or C2 itself?
B
7
S
1
Posts: 65
Reputation: 821

Post » Mon May 07, 2012 9:39 pm

Did u uncheck 'minify' on the first c2 export popup as mentioned by ashley?
B
31
S
11
G
7
Posts: 197
Reputation: 6,682

Post » Mon May 07, 2012 11:19 pm

yes
B
7
S
1
Posts: 65
Reputation: 821

Post » Tue May 08, 2012 12:21 am

Can you share your .capx?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Tue May 08, 2012 12:37 am

capx filerafhelp2012-05-08 00:37:39
B
7
S
1
Posts: 65
Reputation: 821

Post » Tue May 08, 2012 12:47 am

You're using a third party plugin, Touch2. It might have caused the problem. Can you try again without that plugin, and if it still does not work, post that .capx?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Tue May 08, 2012 1:39 pm

You could have seen im using Touch2 plugin from the picture I posted of the event list?

Well Il try it, hopefully it will work these are basic functionalities of mobile i require.rafhelp2012-05-08 15:36:12
B
7
S
1
Posts: 65
Reputation: 821

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Kagubro and 19 guests