Access Denied error

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Jul 13, 2011 11:09 am

I get this error on occasion.



Access Denied

Error
Only members with sufficient permission can access this page.

A security error has occurred with authentication.

Please ensure that all cookies are enabled on your web browser, you are not using a saved or cached copy of the page, and your Firewall/Proxy settings are not hiding or masking your IP address.
B
37
S
19
G
18
Posts: 613
Reputation: 10,231

Post » Wed Jul 13, 2011 11:14 am

Yes me to :( I'm aware of it, sorry about that. I find if you press back on your browser, and resubmit it, it usually works. I'll try and find the cause asap.
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

Post » Wed Jul 13, 2011 1:01 pm

Yeah I get this like, EVERYTIME I make a big post... and clicking back results in a blank submission form about 90% of the time.

It's the most annoying bug ever -____-

Hopefully it ends up being easy to sort out.

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Tue Apr 23, 2013 10:10 pm

Playing thread necromancer here.... I get this issue all the time currently. And more often today than on most days. And reloading the page most of the time results in losing what I posted. So now I usually copy and paste it into notepad then submit. Though there are times where it can take 5 or 6 attempts... which severly limits the amount of time it takes me to give answers on those topics I am trying to help on...
B
49
S
11
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,418

Post » Wed Apr 24, 2013 12:15 am

I have this issue sometimes as well, but almost always when I have a lot of text or something relevant to post, which makes it frustrating to have to type it all again.
Project Lead of Zems Online Card Game

Producer at Impulse Limited
B
18
S
6
G
3
Posts: 677
Reputation: 5,194

Post » Wed Apr 24, 2013 12:46 am

I do get this problem a lot, myself, but my text is recovered in Chrome if I hit "back" on the browser.RandomExile2013-04-24 00:47:21
B
50
S
15
G
11
Posts: 366
Reputation: 12,043

Post » Mon Apr 29, 2013 10:40 pm

Happening a lot here too
...
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Tue Apr 30, 2013 12:44 pm

It's a long term problem I'm afraid, not much we can do about it for now. I'll make sure I take a look at it at some point though, it is a frustrating bug.
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

Post » Sat Jun 08, 2013 12:36 pm

Been having the same issue a lot here too; is it maybe just caused by the cookie timeout being too short?
B
56
S
15
G
10
Posts: 910
Reputation: 11,942

Post » Sat Jun 08, 2013 9:58 pm

This is happening a lot at the moment. Very annoying when you have just finished typing large reply to someone. :(
B
31
S
8
G
5
Posts: 436
Reputation: 5,836

Next

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests