Adding Behaviors to Sprites Not Refreshing

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Nov 07, 2014 11:50 pm

First of all I have windows 7 pro, SP 1.
I am running construct 2 release 178 64 bit version.

I am adding a sprite and then add the bullet behavior to this sprite.

Then the bullet behavior attributes do not appear on the left.

I have done this before and it worked. Some times I need to save and try it again.

Or I change to another sprite and come back and it works.

This time I closed construct and reopened and nothing.

Any Ideas?

Thanks
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Sat Nov 08, 2014 8:42 am

It will be difficult to help if you don't follow the bug posting guidelines and include a small .capx with steps outlining how to reproduce the problem.

Also, you are on a very old build, and Ashley always states to use at least the latest stable build, which is r184. Try updating first then see what happens. If it is a bug then it may have already been fixed.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Sat Nov 08, 2014 11:43 am

OK I am new to this sorry I did not include the .capx . I just paid and downloaded last week, so I dont know how I have a old build. I will check into updating.
B
8
S
2
Posts: 47
Reputation: 610

Post » Wed Nov 12, 2014 1:52 pm

Closing, please follow the bug report guidelines, we do not investigate any issues which ignore the guidelines.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,454


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests