Adding layers

Chat about anything not covered in these forums, but keep it civil!

Post » Tue Dec 02, 2014 6:17 am

Hi,

I am new to Construct 2, and trying to find my way around it. It is very user friendly. However, I am stuck at the point where I need to add layers for a game design. Construct allows me to add only 4 layers. When I try to add a 5th layer, the + icon is not highlighted. It would be great if a solution could be shared.

Thanks,

Veronica
B
3
Posts: 5
Reputation: 185

Post » Tue Dec 02, 2014 6:18 am

You are only allowed four layers in the free version.
ImageImageImage
B
71
S
21
G
231
Posts: 3,691
Reputation: 129,358

Post » Tue Dec 02, 2014 6:20 am

Hi,

Thank you so much for this update. Is there a document that I can refer to that lists the limitations of the free version?
B
3
Posts: 5
Reputation: 185

Post » Tue Dec 02, 2014 6:30 am

B
30
S
4
G
3
Posts: 67
Reputation: 2,329

Post » Tue Dec 02, 2014 6:39 am

That was helpful. Thanks a lot!
B
3
Posts: 5
Reputation: 185

Post » Tue Dec 02, 2014 6:54 am

Another question. I have added a sprite object, but I cannot see the edit windows after I insert it. Also, when I right-click on the sprite object under the Object types folder, the Edit option is disabled. The Objects bar is also missing from the right-hand side of the Construct 2 window. Not sure what I could be missing.
B
3
Posts: 5
Reputation: 185

Post » Tue Dec 02, 2014 9:13 am

The layer where you placed your object might be locked, you can try to unlock it and then click on it

OR

Try to double click it in the object bar
B
30
S
4
G
3
Posts: 67
Reputation: 2,329

Post » Wed Dec 03, 2014 11:16 am

@ refais23, thank you for the solution. Getting a little more comfortable with Construct 2:)
B
3
Posts: 5
Reputation: 185


Return to Open Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests