Admob ads "CENTER" of screen?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Jul 19, 2015 3:00 pm

Hi guys...

Im trying to put ads on my latest app... and I have done it the same way for the last 10 but in this game the ads only show up if I select "bottom center" smart banner... but they show up in the dead center of the app?

I have tried changing the layout scaling back and forth between "full scale" and "integer scaling" as well as playing with the placement by changing where the ad should be presented.

has something change that im not aware of?


Thanks
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875

Post » Wed Aug 05, 2015 3:25 am

same here
B
72
S
18
G
9
Posts: 376
Reputation: 9,106

Post » Fri Aug 07, 2015 12:51 am

....??? I have other OLDER apps... and did not have this problem. I still cant get it to work right.,..
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875

Post » Fri Aug 07, 2015 5:34 am

@TonyW - I've made some progress. not sure what the deal is, but my screen definitely isn't resizing although I got the positioning to work. thankfully this game I'm releasing is pretty simple, so the position of the ads doesn't really affect the gameplay.

viewtopic.php?t=151335
B
72
S
18
G
9
Posts: 376
Reputation: 9,106

Post » Sun Aug 23, 2015 2:36 am

I have updated to the latest version and still no progress on getting the ads to show up correctly... its been weeks...

I have two apps I would like to publish but I cant figure out the right combination of screen settings to even get the ads to place at all now.
can i get some feed back on this? @Kyatric .... anyone? ...please
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875

Post » Sun Aug 23, 2015 2:47 am

I finally found a good thread about this... I see there are several others reporting the problem.

If I am missing the thread to explain any of this or a fix I apologize in advance

viewtopic.php?f=151&t=151846&p=963276#p963276
Image
B
26
S
4
G
3
Posts: 147
Reputation: 4,875

Post » Mon Aug 24, 2015 10:14 am

If you have encountered an issue that possibly could be a bug, consider posting a bug report following the guidelines.
I don't have experience with admods ads.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
288
S
111
G
94
Posts: 7,332
Reputation: 69,160


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: mihirolover and 8 guests