admob banner not showing

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Jul 09, 2016 6:55 pm

Hello!
I'm in trouble in admob plugin, in test mode, and installing directly on my phone everything is ok.
But if I remove the test mode and publish on google play only the intersticial work, the banners does not appear.

Banner in test mode:
https://goo.gl/photos/Jwc2GiaEZqFcpesN8
Hi I am Samuel :)

My google play
B
42
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,278

Post » Mon Jul 11, 2016 10:53 am

nobody? :( :(
Hi I am Samuel :)

My google play
B
42
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,278

Post » Mon Jul 11, 2016 11:09 am

Are you using the construct 2 official plugin for admob?
B
19
S
6
G
2
Posts: 260
Reputation: 2,653

Post » Mon Jul 11, 2016 11:54 am

Josek5494 wrote:Are you using the construct 2 official plugin for admob?

Yes, is official plugin.
I used your plugin too. I commented on your video on youtube about a problem.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
42
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,278

Post » Mon Jul 11, 2016 12:07 pm

martdsam wrote:
Josek5494 wrote:Are you using the construct 2 official plugin for admob?

Yes, is official plugin.
I used your plugin too. I commented on your video on youtube about a problem.


You used cordova-plugin-admob-free and it didnt works right?
B
19
S
6
G
2
Posts: 260
Reputation: 2,653

Post » Mon Jul 11, 2016 12:16 pm

Josek5494 wrote:
martdsam wrote:
Josek5494 wrote:Are you using the construct 2 official plugin for admob?

Yes, is official plugin.
I used your plugin too. I commented on your video on youtube about a problem.


You used cordova-plugin-admob-free and it didnt works right?


Yes, if i use cordova-plugin-admob-free my game not open.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
42
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,278

Post » Mon Jul 11, 2016 1:35 pm

Have you tried to use your app/game in at least two devices or emulator to make sure it's not your phone? It's a weird problem
B
19
S
6
G
2
Posts: 260
Reputation: 2,653

Post » Mon Jul 11, 2016 2:15 pm

Josek5494 wrote:Have you tried to use your app/game in at least two devices or emulator to make sure it's not your phone? It's a weird problem


In Intel XDK emulator the same problem occurs.
Hi I am Samuel :)

My google play
B
42
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,278

Post » Mon Jul 11, 2016 2:23 pm

martdsam wrote:
Josek5494 wrote:Have you tried to use your app/game in at least two devices or emulator to make sure it's not your phone? It's a weird problem


In Intel XDK emulator the same problem occurs.


I mean an external emulator. Are you using the last cordova version, and the last xdk update too?
B
19
S
6
G
2
Posts: 260
Reputation: 2,653

Post » Mon Jul 11, 2016 2:29 pm

Josek5494 wrote:
martdsam wrote:
Josek5494 wrote:Have you tried to use your app/game in at least two devices or emulator to make sure it's not your phone? It's a weird problem


In Intel XDK emulator the same problem occurs.


I mean an external emulator. Are you using the last cordova version, and the last xdk update too?


Yes, i use last version construct 2 r227 and last version intel XDK 3400
Hi I am Samuel :)

My google play
B
42
S
10
G
1
Posts: 126
Reputation: 3,278


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests