Admob weird banner

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Jan 15, 2015 3:47 pm

Hi everyone! I have some weird problem with Admob banner//// After game building everything is ok except one thing. I have set up my Admob banner as a SMALL "Banner" (320x50), but on the first time the banner appears (when the game start) its looks like "Smart Banner" (Screen width x whatever) and only after the small banner is appearing (on next layout). Game in test mode///// below image fromC2/////
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ImageImageImage
B
47
S
18
G
3
Posts: 164
Reputation: 5,336

Post » Thu Jan 15, 2015 8:06 pm

I have the same problem. It's always a smart banner the first time it loads, thereafter it's correctly sized. Haven't found a way to fix it.
B
57
S
15
G
11
Posts: 912
Reputation: 12,626

Post » Sun Jan 18, 2015 3:50 pm

Hi GeometriX, i find the solution///// I don't know why, but for some reason the "Preload Banner ad" function caused the problem (!!!!!And the problem is appear on one devise and don't appear on other///In my case its appear on Asus MemoPad and dont happen on Sony Xperia ). So i have removed this (it's pretty important for full screen ads, but not for regular banner in my case) and its working fine! image below ===>
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ImageImageImage
B
47
S
18
G
3
Posts: 164
Reputation: 5,336

Post » Sun Jan 18, 2015 3:55 pm

Oh, cheers, good to know. I'll put together a bug report when I get a chance. This is obviously not right.
B
57
S
15
G
11
Posts: 912
Reputation: 12,626


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 10 guests