advice for exporting for windows universal 8.1

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Aug 13, 2014 11:49 am

@humanescape sorry for taking so long to reply.
I upgraded the project to 8.1, and it deployed without errors to the device.
Thanks for your help.
B
10
S
2
Posts: 14
Reputation: 895

Post » Wed Aug 13, 2014 2:18 pm

@roachhd

I remember when I did WP 8.1 and universal, in order for universal to work I had to edit some code manually. The same thing happened to me, upgraded to WP 8.1 worked, but using universal did not...

if you want to PM me your project I might be able to take a look this weekend...or if your fine, just use the upgrade method for now.
B
46
S
20
G
9
Posts: 545
Reputation: 9,315

Post » Thu Aug 14, 2014 12:22 am

@humanescape everything is running smooth, besides the audio and back button (it exits the app, rather than pause or go to home page) the frame rate is great on Nokia 930 and 820
I'm going to have a play around tonight with and will let you know how i go.
Thanks for the offer to look at the project, i may take you up on that depending on how things go tonight.
Thanks
B
10
S
2
Posts: 14
Reputation: 895

Post » Thu Aug 14, 2014 2:44 pm

@roachhd

i have no experience with audio but for the back button, for 8.1 if I recall correctly simply use the browser "on back" condition then go to the layout you want.

it takes some getting use to. Is this your first time submitting to the windows store? there requirements are a bugger to get right but once you learn it you are good to go.
B
46
S
20
G
9
Posts: 545
Reputation: 9,315

Post » Fri Aug 15, 2014 11:30 am

@humanescape I've published one app on windows phone store, this is the update for it.
Funny thing is the back button worked first time on the original game, without even adding anything, just a straight export from c2 to visual studio. I didn't use the windows phone plugin or anything.
Now the back button is not working on the orig app in the store??? Just suddenly stopped
I'm blaming Microsoft, I didn't change it. lol
I still haven't had a chance to play around with it again, hopefully tonight
B
10
S
2
Posts: 14
Reputation: 895

Post » Fri Aug 15, 2014 5:56 pm

@roachhd

that is super strange.

Are you saying in the original game, if you went to menu x from menu y, when you hit back, it brought you back to menu y...without coding for it specifically??
B
46
S
20
G
9
Posts: 545
Reputation: 9,315

Post » Thu Oct 09, 2014 10:22 am

Sorry, I just noticed this post.
Yeah I didn't do anything (that I know of)
I'm still having trouble with it, but only for this one game. All other games I make the back button works fine. Must be something else.
B
10
S
2
Posts: 14
Reputation: 895

Post » Sun May 10, 2015 5:05 pm

Any workarounds? Alternate Shaders?
Something big is coming...
To the Windows Store, App Store, Play Store and 14 other app marketplaces near you! :)
B
15
S
2
Posts: 62
Reputation: 856

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests