Ajax POST Method how?

Get help using Construct 2

Post » Wed May 27, 2015 3:25 am

Am I doing it right?
Image
link to image
https://drive.google.com/open?id=0ByoFOLFIUGuOQ3RROVRVN0JYSGM&authuser=0

Please help me out here, the reason im suspecting the error in the command is that when i already uploaded the project on my server with the right domain, i still get error 500 or 400, or maybe it is just browser issues, my server code is fine when i test using POSTMAN
B
4
Posts: 6
Reputation: 216

Post » Wed May 27, 2015 6:19 am

The Data tag syntax must be: "email=" & Emailinput.Text & "&password=" & Passwordinput.Text
btw. you shouldn't POST passwords / usernames unencoded (better use https and/or use an own encoding if you publish your game)
Image Image Image
B
43
S
22
G
15
Posts: 383
Reputation: 12,262

Post » Wed May 27, 2015 4:38 pm

I will echo @mercuryus , Do Not send usernames and passwords unprotected over the internet.

I use a complicated hashing system that protects username/passwords against all attacks except for man-in-the-middle or compromised browsers (which can remove my client-side hashing).

I could explain in PMs if you are interested.

As for your issue, 400 and 500 responses are server side errors (most likely).

400 means your URL is bad. (either a malformed URL on the client side, or your document is not where it should be on your server)
500 means your server is erroring off.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HTTP_status_codes
https://www.ravenheart.ca/home
I don't check the forums much anymore, but I will receive an email for PMs.

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
23
S
6
G
1
Posts: 1,419
Reputation: 4,857


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 10 guests