AJAX.Lastdata Problem

Get help using Construct 2

Post » Thu Jul 26, 2012 12:37 am

any1?

edit: It's working now!
Had to put the file at a webserver instead of dropbox.Guif0DA2012-07-26 01:55:07
B
30
S
6
G
5
Posts: 433
Reputation: 6,061

Post » Sun Sep 02, 2012 6:44 pm

[QUOTE=agouti1014] FIXED IT!!!

Upon further review I found that I had to place the following into my php file....
"header('Access-Control-Allow-Origin: *');"

Sorry... I'm used to working with flash. A lot of this is new for me.

Thanks! :D[/QUOTE]

I'm sorry, I don't know how to delete this quote... I want just to thank You, agout1014, bye!cylon2012-09-02 18:53:46
B
4
Posts: 6
Reputation: 462

Post » Sun Sep 02, 2012 6:48 pm

Uhmmmmm..., I'm new on creator2, I'm working with it from few hours, but the ONLY problem I've found (on a simple game-mysql test) WAS this.
Thanks
B
4
Posts: 6
Reputation: 462

Post » Fri Sep 04, 2015 3:56 am

I am having a problem to make a restful request with ajax plugin. I already added set header Access Control Allow Origin to * but the browser console kepps saying that the header is not present, would anyone know why?
B
10
S
3
Posts: 75
Reputation: 864

Post » Sun Dec 06, 2015 6:55 pm

agouti1014 wrote:FIXED IT!!!

Upon further review I found that I had to place the following into my php file....
"header('Access-Control-Allow-Origin: *');"

Sorry... I'm used to working with flash. A lot of this is new for me.

Thanks! :D


I had the same problem and this header declaration worked for me too. Thanks for sharing!
B
9
S
1
Posts: 33
Reputation: 612

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: farfetchd83, makkancs and 25 guests