An invalid texture was referenced.

For questions about using Classic.

Post » Mon Sep 22, 2008 7:20 pm

Every time I add a sprite and place it on the layout editor, I get this invalid texture error. Trying to edit a sprite from an existing template also generates the error.
B
2
G
4
Posts: 11
Reputation: 1,072

Post » Mon Sep 22, 2008 7:32 pm

Are your graphics drivers up to date? My parents computer had the same problem on a GeForce4 MX(something like that, anyways) until I updated the graphics drivers. That might be the problem.
Moderator
B
99
S
38
G
19
Posts: 1,584
Reputation: 17,942

Post » Mon Sep 22, 2008 7:55 pm

[quote="linkman2004":2tlk0abs]Are your graphics drivers up to date? My parents computer had the same problem on a GeForce4 MX(something like that, anyways) until I updated the graphics drivers. That might be the problem.[/quote:2tlk0abs]
That completely solved the problem, thanks. This computer even has the same exact video card. :lol:
B
2
G
4
Posts: 11
Reputation: 1,072

Post » Mon Sep 22, 2008 11:27 pm

Hey, that's my old card.

Ah, memories...
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Mon Sep 22, 2008 11:39 pm

[quote="deadeye":1qlrekwd]Hey, that's my old card.

Ah, memories...[/quote:1qlrekwd]

Bad memories I'd imagine. I have one in my PC at work *shudders*
B
2
S
2
G
5
Posts: 391
Reputation: 2,432

Post » Mon Sep 22, 2008 11:42 pm

[quote="Jeswen":1orh4g48][quote="deadeye":1orh4g48]Hey, that's my old card.

Ah, memories...[/quote:1orh4g48]

Bad memories I'd imagine. I have one in my PC at work *shudders*[/quote:1orh4g48]

Yeah, remember all that bitching here on the forum about not being able to use or see PS2 effects a while back? That was me :)
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests