Animation Editor Multimonitor Bug (r105)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Oct 07, 2012 10:20 pm

Right-clicking on bounding points if Construct 2 is on second monitor fails to show the Context menu (add point, clear, etc)

Moving the Edit Image Window onto the primary monitor fixes the problem.

Maximizing Construct on the 2nd monitor also causes a problem where it stretches halfway onto the primary monitor.

Specs:
Construct 2 r105 64-bit
Windows 7 Home Premium 64-bit
Intel Celeron
B
30
S
6
G
8
Posts: 232
Reputation: 6,119

Post » Sun Oct 07, 2012 10:46 pm

I have this problem, too.
Image
B
20
S
4
Posts: 105
Reputation: 2,315

Post » Wed Oct 10, 2012 1:09 pm

Can't reproduce either problem on my dual monitor dev machine. Can you provide any more information about the problem?
Scirra Founder
B
357
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,228


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: byondisoft and 1 guest