Animation has a white effect on: what am I doing?

Looking to build a team or have a job to offer?

Post » Wed Sep 05, 2012 7:12 am

Hi,
I'm facing a strange issue (I'm pretty sure that I'm doing something wrong but I cannot understand what and I couldn't find an answer in any scirra's manual page or tutorial).

I created some images from a 3D model I did: it's a starfighter with an increasing angle of 10 for each image.
I'd like to animate it while turning left or right but even if the default animation (static sprite) has the correct color, the others are whiter than the original sprite.
What is the problem?
Am I doing something wrong whit some transition effect or with blending (but where are their set up for animations?)
This is an example:
http://www.sendspace.com/file/9vlv72
Thanks in advance to everyone!
B
21
S
5
G
5
Posts: 16
Reputation: 5,421

Post » Wed Sep 05, 2012 8:48 am

It has something to do with your original files. It gets fixed if you alter images in C2 or export and import them back.
B
79
S
32
G
23
Posts: 119
Reputation: 14,937

Post » Wed Sep 05, 2012 10:15 am

@Kastas first of all, thanks!
Strange thing.. While imported as a stand alone sprite, they're correctly "dark".
For this reason I supposed that the issue was in animating them.
I'll check the export settings for 3DS Max.

Thank you againHatsuSakura2012-09-05 10:17:14
B
21
S
5
G
5
Posts: 16
Reputation: 5,421

Post » Wed Sep 12, 2012 12:51 am

Next time , ask for help in the how do I section !
B
34
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,564

Post » Wed Sep 12, 2012 9:17 am

Ok, my fault..
The criteria was: "I want help -> I write in 'help wanted'"
For the same reason I think I have to move another post of mine..

Thanks
B
21
S
5
G
5
Posts: 16
Reputation: 5,421


Return to Job Offers and Team Requests

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher and 1 guest