Animation preview bug with selection tool

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Oct 15, 2014 11:46 pm

Problem Description
If you have made a selection with the selection tool on the sprite image. If you try previewing the animation, the preview animation window does not show, but the screen goes dark. Making it impossible to close out of the image editor without forcing it through task manager.

Attach a Capx
https://dl.dropboxusercontent.com/u/396 ... ewbug.capx

Description of Capx
an empty project with one sprite object on the canvas.

Steps to Reproduce Bug
  • Double click the sprite object to bring up the image editor.
  • With the selection tool, select the whole sprite.
  • right click its animation name, and preview the animation.

Observed Result
The screen goes dark, but the animation preview box does not show.

Expected Result
Animation preview box is shown.

Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • FireFox: (YES)
  • Internet Explorer: (YES)

Operating System and Service Pack
Windows 7 64bit

Construct 2 Version ID
184 64bit
B
50
S
11
G
7
Posts: 274
Reputation: 8,146

Post » Thu Oct 16, 2014 2:17 am

Can't reproduce.
Please make sure your graphic card drivers are up to date.

Selecting the sprite and getting the animation to preview works as intended and display a white preview window.
Let us know if you can fin reproduction steps even after update of the drivers.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
294
S
117
G
96
Posts: 7,310
Reputation: 71,084

Post » Thu Oct 16, 2014 3:07 am

It works as expected for me too - can't reproduce. W8.1 x64. Sorry....!!
A big fan of JavaScript.
B
76
S
20
G
74
Posts: 2,251
Reputation: 46,476

Post » Mon Oct 20, 2014 4:36 pm

Can't reproduce either. Try pressing 'Reset dialogs' in Preferences.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,525
Reputation: 195,382


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests