Animation/shooting dont work

Get help using Construct 2

Post » Mon Jan 19, 2015 12:55 pm

My Player Character is split in two sprites, legs with 3 animations (idle, run, jump) and upper body with 6 (idle, run, jump, idle_shoot, run_shoot, jump_shoot).

Running in both ways and shoot, jump up and shoot in both ways, idle and shoot in both ways and jump to the right and shoot works.
But if i jump to the left and shoot, it didnt change the animation and didnt spawn the bullets.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
17
S
6
G
2
Posts: 56
Reputation: 1,795

Post » Mon Jan 19, 2015 2:51 pm

Works OK here.
B
48
S
16
G
9
Posts: 1,097
Reputation: 11,195

Post » Mon Jan 19, 2015 4:17 pm

spongehammer wrote:Works OK here.


Really? O.o

I made a Video in Debug Mode.
In the bottom right you can see the animations used.
The "shoot_jump" animation never comes up if i jump to the left and shoot.

https://www.youtube.com/watch?v=FTwa5Q_DPRo


Edit:
Looks like it not even recognize the pressed space button.
The red number in the upper left corner shows a 1 if space is pressed, but if i jump to the left and press space it shows still a zero.
B
17
S
6
G
2
Posts: 56
Reputation: 1,795

Post » Mon Jan 19, 2015 5:57 pm

Yep tried it in Firefox, Chrome, I.E and Node. Works fine..

What version C2 are you using?
B
48
S
16
G
9
Posts: 1,097
Reputation: 11,195

Post » Mon Jan 19, 2015 7:07 pm

Release 195 on steam
B
17
S
6
G
2
Posts: 56
Reputation: 1,795

Post » Mon Jan 19, 2015 9:15 pm

Ok, i have changed fire from the space key to ctrl. and now it works.
I can only imagine its a problem with my pc configuration.
B
17
S
6
G
2
Posts: 56
Reputation: 1,795


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests