Any way to set overall mouse speed?

For questions about using Classic.

Post » Mon Nov 09, 2009 2:04 am

Well, is there? :o
B
5
S
2
G
3
Posts: 234
Reputation: 1,818

Post » Mon Nov 09, 2009 3:07 am

Nope, but you can fake it by hiding the mouse and making a separate, visible cursor that slowly follows the mouse coordinates.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Mon Nov 09, 2009 8:34 am

Some variations to your question (and .cap-files):
[url:1zqiy5mb]http://www.scirra.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=4728&st=0&sk=t&sd=a#p37807[/url:1zqiy5mb]
[url:1zqiy5mb]http://www.scirra.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=4728&st=0&sk=t&sd=a&start=10#p37893[/url:1zqiy5mb]
Image
B
23
S
8
G
10
Posts: 1,820
Reputation: 8,242


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests