Anyone else having problems with Latest IntelXDK update?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Feb 28, 2014 10:53 pm

A short while ago I was going to install the latest version of IntelXDK (0505), turns out it´s broken at least for me.
Anyone else having the same problem?
B
32
S
10
G
6
Posts: 259
Reputation: 6,776

Post » Sat Mar 01, 2014 3:51 am

Weird - I actually had the opposite experience only yesterday! I wanted to try the xdk export to make another comparison with phonegap. My game worked in the emulator but gave a white screen on android - very disappointing but then I noticed the update icon. That fixed it, i have no idea why. Reasonable performane on my mobile as well...

How is it broken for you?
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,205
Reputation: 43,832

Post » Sat Mar 01, 2014 10:02 am

IntelXDK reports an error when I try to start it. Uninstalling and reinstalling doesn´t help
B
32
S
10
G
6
Posts: 259
Reputation: 6,776

Post » Sat Mar 01, 2014 11:42 am

What error does it report and when - before start, during installation, when you try and open a project?

If you have uninstalled it and then tried to reinstall it and then found a problem then it might have a corrupted asset that was left behind - some files like your projects are left behind to give you continuity of experience when you uninstall it. After uninstall, did you delete some remaining files using explorer? Try installing it again and then use http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html free version to run the uninstall - but back up the project files! I would start with the normal setting and select delete everything left behind. It should allow you to do a completely clean install.

If these don't work you could try posting a problem herehttps://forums.html5dev-software.intel.com/viewforum.php?f=29. I can't think of any more to suggest you try... i hope something here works!
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,205
Reputation: 43,832

Post » Sat Mar 01, 2014 1:34 pm

After using the revo-uninstaller and rebooting my pc and then installing it again I finally got it working! Thank you so much!!!
B
32
S
10
G
6
Posts: 259
Reputation: 6,776

Post » Sat Mar 01, 2014 2:51 pm

Hurrah!
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,205
Reputation: 43,832


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Rastacity and 4 guests