anyone willing to look over and fix for me?

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 20, 2014 1:22 am

Thanks a bunch..I've been wracking my head but it's all like a foreign language right now.
I'm sure you'll see what I'm talking about. Using the sprites instead of the buttons
B
7
S
2
Posts: 158
Reputation: 1,021

Post » Thu Feb 20, 2014 1:26 am

Let me get this right, instead of pressing button "huh", "shuffle" etc. You want to click on this figure sprite above button, right?
B
157
S
66
G
42
Posts: 2,603
Reputation: 35,343

Post » Thu Feb 20, 2014 1:27 am

that is correct!
B
7
S
2
Posts: 158
Reputation: 1,021

Post » Thu Feb 20, 2014 1:28 am

Ok. One more question, are you using Free or Paid version of C2?
B
157
S
66
G
42
Posts: 2,603
Reputation: 35,343

Post » Thu Feb 20, 2014 1:28 am

free
B
7
S
2
Posts: 158
Reputation: 1,021

Post » Thu Feb 20, 2014 1:29 am

Alright then that's all I need to know. I'm gonna modify your file a bit, but don't worry I will comment everything I've changed.
B
157
S
66
G
42
Posts: 2,603
Reputation: 35,343

Post » Thu Feb 20, 2014 1:30 am

you are my savior
B
7
S
2
Posts: 158
Reputation: 1,021

Post » Thu Feb 20, 2014 1:46 am

Finished, should have it in your email.
B
157
S
66
G
42
Posts: 2,603
Reputation: 35,343

Post » Thu Feb 20, 2014 1:57 am

nothing yet but I'll keep checking. Thank you so much. It really means alot to me that you would take the time to do this
B
7
S
2
Posts: 158
Reputation: 1,021

Post » Thu Feb 20, 2014 2:05 am

@shinkan:
It works great! Thanks again. It takes a special person to take time out to look at someone's work for them. Greatly appreciated.
Now to look it over and see what I was missing.
B
7
S
2
Posts: 158
Reputation: 1,021

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: FabianB and 11 guests