[APP] Construct 2 Repository (BETA)

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Mar 18, 2012 12:53 am

@rexrainbow
[quote]- It would be really appreciated if you could add the 'version' parameter in edittime.js (and take care to update it each time you update your plugin)[/quote]
As a regular plugin developer, do you think you could update your plugins with the 'version' parameter ?
Other devs could do this as well please?

It will be really appreciate.
Also, to all of you, c2 users, do you plan to use this tool regularly, to check new plugins and new updates?septeven2012-03-18 00:54:12
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Sun Mar 18, 2012 1:24 am

Honestly, probably not, but then again I live on the forum.
Still its an awesome idea, and I'm probably going to do one in CC one day, just because its so awesome.
Image ImageImage
B
169
S
50
G
169
Posts: 8,286
Reputation: 108,216

Post » Sun Mar 18, 2012 3:01 am

@septeven

I'll do that when I have time.

Sorry, I have some plugins working in progress.rexrainbow2012-03-18 03:01:34
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Sun Mar 18, 2012 11:20 am

@rexrainbow
No problem, just keep it in mind ;)
Thanks.
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Sun Mar 18, 2012 2:59 pm

Nice job ! no more need to install the plugin and be nervous
B
42
S
17
G
17
Posts: 2,247
Reputation: 17,461

Post » Mon Mar 19, 2012 12:31 am

@septeven

I had add version in some plugins and some of them changed category. You can find list in forums.

Could this app get category and description automatically? (to save your time)rexrainbow2012-03-19 00:32:52
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Mon Mar 19, 2012 12:44 am

@rexrainbow
Great, i'll update it tomorrow.
For now, i'm developing the server app, which 'll let me update the repo easier.
I'll add it into so.

Thx again!
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Mon Mar 19, 2012 11:32 pm

Sorry I didn't get time to update it. I'm selling my computer so I have to backup almost 1TO of data.
It takes all my time. I'll do it asap.
Don't worry guys.
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Tue Mar 20, 2012 12:14 am

@septeven

Never mind, I will pack a zip when I update all my plugins.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Tue Mar 20, 2012 9:33 am

me too.
@septeven - where we'll see the "CUSTOM ICON" (- different to the Plugin-Icon or not? - ) and which resolution for the icons is good for you?
Is it possible and/or easier for you when we put a file description.txt in the pluginfolder and the app loads this file?Joe72012-03-20 09:36:10
B
14
S
6
G
5
Posts: 173
Reputation: 4,752

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest