APPCRASH

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Jan 12, 2015 5:59 pm

Problem Description
"Error Appcrash" to expand the mouse wheel also moves to reduce

Attach a Capx
It happens with any capx, I tested with example capx and fails

Description of Capx
Buy a new computer and took a month without being able to continue my project because I get the error. I updated the chart and still giving me the error

Steps to Reproduce Bug
  • Open construct two
  • Open random sample file
  • Expand or darker layout and I get the error

Observed Result
Firma con problemas:
Nombre del evento de problema: APPCRASH
Nombre de la aplicación: Construct2.exe
Versión de la aplicación: 2.0.0.0
Marca de tiempo de la aplicación: 5489d0d1
Nombre del módulo con errores: Construct2.exe
Versión del módulo con errores: 2.0.0.0
Marca de tiempo del módulo con errores: 5489d0d1
Código de excepción: c000001d
Desplazamiento de excepción: 000000000079cf55
Versión del sistema operativo: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Id. de configuración regional: 3082
Información adicional 1: 73c9
Información adicional 2: 73c98ce06187ae79ec5e524ef23c23de
Información adicional 3: 95bc
Información adicional 4: 95bc047566f8f6ebd5153ba00ecf39fa

Lea nuestra declaración de privacidad en línea:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0c0a

Si la declaración de privacidad en línea no está disponible, lea la declaración de privacidad sin conexión:
C:\Windows\system32\es-ES\erofflps.txt

Expected Result
The layout is expanding, also on the property bar layout I get black

Affected Browsers
  • FireFox: (NO)
  • Internet Explorer: (NO)

Operating System and Service Pack
Windows 7 Ultimate 64bits Service Pack 1

Construct 2 Version ID
Construct 2 R192 (64bits)
Image
Please help me, I have several projects to point them out, and I can not throw all my time and effort :(
B
13
S
2
Posts: 297
Reputation: 1,717

Post » Tue Jan 13, 2015 9:41 am

Nobody will really help me? all the money thrown away ... thanks
B
13
S
2
Posts: 297
Reputation: 1,717

Post » Tue Jan 13, 2015 11:02 am

There is little help that can be offered, unfortunately. It is highly unlikely to be a C2 problem, as thousands of people would be reporting it.

The most likely culprit is drivers - either system or GPU.

Make sure your OS is fully patched, and that you have the latest GPU drivers.

Also try the latest beta of C2, just in case. Try to ensure it's a vanilla installation, i.e. uninstall any previous version, remove any remnants - folder and reg settings if you're comfortable doing it - then reboot and reinstall.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432

Post » Tue Jan 13, 2015 11:40 am

zenox98 wrote:There is little help that can be offered, unfortunately. It is highly unlikely to be a C2 problem, as thousands of people would be reporting it.

The most likely culprit is drivers - either system or GPU.

Make sure your OS is fully patched, and that you have the latest GPU drivers.

Also try the latest beta of C2, just in case. Try to ensure it's a vanilla installation, i.e. uninstall any previous version, remove any remnants - folder and reg settings if you're comfortable doing it - then reboot and reinstall.

Now try to uninstall construct 2, but from scratch guess not, because there is always something recorded on computer.
I will try to do what you said.
Go bitch I buy a better pc for me to go more fluid consctruct 2 and I get the error :(

All my money and effort for nothing, impotence
B
13
S
2
Posts: 297
Reputation: 1,717

Post » Tue Jan 13, 2015 1:16 pm

Can't reproduce: I opened a random sample file like your steps say, and it worked fine. However I don't know what you mean by "Expand or darker layout".

Most of the time, a crash when opening a layout is caused by buggy graphics drivers. Please check your drivers are up to date. You posted a picture of your OpenGL information, but that does not indicate whether the latest drivers are actually installed.

You could also try testing with r193 since r192 is not the latest beta any more.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762

Post » Wed Jan 21, 2015 3:05 pm

update drivers and I finally works :D thx
B
13
S
2
Posts: 297
Reputation: 1,717

Post » Fri Jan 29, 2016 2:50 pm

statham wrote:update drivers and I finally works :D thx

getting the same errro but cant able to find the solution and updating drivers wont works for me
what to do ?
B
2
Posts: 1
Reputation: 152

Post » Fri Jan 29, 2016 3:57 pm

@ablubeti
ablubeti wrote:
statham wrote:update drivers and I finally works :D thx

getting the same errro but cant able to find the solution and updating drivers wont works for me
what to do ?


Don't post in the closed bug section.

First place to post is the Construct 2 'How Do I' section, or if you think you have found a bug in Construct 2 (which this type of report never is) then post a new bug report following all of the Bug Reporting Requirements.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests