Application + sprite

For questions about using Classic.

Post » Mon Feb 23, 2009 10:56 pm

I've got one question, how can I add a sprite to my application that do not use Directx? : - )

Is it possible? It would make my application look nice.
B
1
G
3
Posts: 2
Reputation: 829

Post » Mon Feb 23, 2009 11:38 pm

You can't - Sprite uses the DirectX renderer, which the Application runtime deliberately excludes.

You can still make your application in the DirectX renderer if you need graphics rendering, but note it will need the relevant DirectX update installed.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468

Post » Mon Feb 23, 2009 11:41 pm

Not possible as sprites use DirectX.

edit> Ashley is stalking me!
B
15
S
5
G
7
Posts: 877
Reputation: 5,650


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests