Appmobi not working at all

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Oct 17, 2012 9:55 pm


I am not able to produce any working app with appmobi.

To step back from my more complex first c2 game I created a simple c2 file for testing appmobi with one layout and two animals. They are drag & dropable and give a sound on touch.

Everything looks fine in c2, browsers and the appmobi sdk but....

#1: the app.lab ist not working at all (just black screen (wifi/anywhere).
#2: the compiled file has a super long loading splash screen (before the normal loading screen).
#3: the device loading animation on that splash screen (circle) is cut in haft = wierd .
#4: all grafics became super low quality and look muddy .
#5: doesnt feel smooth .
#6: rotating the device screen... idk how to explain, everything gets mixed up .

[All testet on Galaxy S2 Android 4 and Galaxy Tab 7 Android 2.2]

I exported that files from c2 with direct canvas. Layout size 960x560.

Release 103.2, 106 and 107 all the same.

So my first question is: Is anybody acually using this? I even cant export a simple layout. There are not that many options to change. So I dont know what to do.

I really love c2, it is amazing and appmobi sounds perfect in that combination, but is appmobi ready for usage yet?

If u have the same problem pls confirm this so I am not the only one in the forest.

If requested I can share images/project-files of all these problems but it is really simple just an capx with a backgroundimage and two spites in a 960x560 layout.

And to say something nice at the end: The appmobi gui/sdk/hub is looking so f***ing amazing and all the functions. Should work like it looks and I were happy as hell

Battle Wizard Attack on Google Play:
Posts: 171
Reputation: 6,589

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: aldoalvarado, TheZinc and 4 guests