Arcade Game Cards

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Apr 09, 2012 2:05 am


I can't get my example arcade Game card to show this is an exact copy.



<a href='http://www.scirra.com/arcade/example/1043/marioblocks' style='width:300px !important' title='Play HTML5 games!' ><img src='http://static1.scirra.net/arcade/games/1043/card-long.png' alt='Create HTML5 games' /></a>
B
27
S
11
G
1
Posts: 246
Reputation: 5,048

Post » Mon Apr 09, 2012 2:10 am

Where do you want it to show ?
What you copied is html code.

If you want to display it in this forum (for example) you need to modify it to bbcode.
Your card would be :
[url =http://www.scirra.com/arcade/example/1043/marioblocks][img ]http://static1.scirra.net/arcade/games/1043/card-long.png[/ img][ /url]
(without any spaces, remove them first)

@Tom should add a "bbcode" field in the arcade at some point, I think it is on its todo-list.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Mon Apr 09, 2012 4:41 am

[QUOTE=Kyatric] Where do you want it to show ?
What you copied is html code.

If you want to display it in this forum (for example) you need to modify it to bbcode.
Your card would be :
[url =http://www.scirra.com/arcade/example/1043/marioblocks][img ]http://static1.scirra.net/arcade/games/1043/card-long.png[/ img][ /url]
(without any spaces, remove them first)

@Tom should add a "bbcode" field in the arcade at some point, I think it is on its todo-list.[/QUOTE]

@Kyatric

Thanks alot that's exactly what I wanted.
B
27
S
11
G
1
Posts: 246
Reputation: 5,048


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests