Arcade Help broken and Leaderboards only after uploading?

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Thu Feb 09, 2017 1:21 pm

Hi. I tried Edge and Chrome but the help shows just titles and no other text: https://www.scirra.com/arcade/game-manager/help
I am working on a game right now and I tried to add leaderboards but it seems you cant create one without uploading the game first. But the game is not finished yet. Is there no way to add a game without uploading it? Or is it not "live" after uploading automatically?
B
53
S
16
G
6
Posts: 718
Reputation: 9,150

Post » Fri Feb 10, 2017 1:27 am

Arcade help was never completed so far. Arcade is still in "Beta" stage to be fair.

You can upload a game and in its properties ("Edit" button in the game's page), uncheck "Available for play".
The game will be available for you as "Removed game" which is pretty much the same as "not live".
You will have access to it in your game's list in the game manager, but it will not be listed publicly.

As seen in the How do I FAQ :
Scirra Arcade

Make a leaderboard in the Scirra Arcade - LINK 1 LINK 2

So yes, you need your game uploaded in the arcade for the Scirra Arcade leaderboard to work.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
284
S
109
G
91
Posts: 7,317
Reputation: 87,483

Post » Fri Feb 10, 2017 10:56 am

Thanks!
B
53
S
16
G
6
Posts: 718
Reputation: 9,150

Post » Sun Feb 12, 2017 6:13 pm

I just uploaded it and when I try to update it I get this error: Could not find file 'D:\FromC\V4Arcade\v4arcade\temp\48276\game.zip'.
https://www.scirra.com/arcade/action-ga ... enzy-15346

seems it was caused by an incomplete upload of a new game. I cancelled it and could update my game. But after updating its still showing the old game. I tried another browser to check if its just a cache problem but its still the old version and not the updated one.

/update: I deleted the old game and uploaded a new version. But now it shows I have 2 games but when I click on it https://www.scirra.com/arcade/game-mana ... ction=live there is nothing shown, just an empty table. :roll:

The new version has leaderboards in (on death submit score to "Highscore" leaderboard) but it does not seem to work. Any hints how to implement it?
https://www.scirra.com/arcade/action-ga ... enzy-15353
B
53
S
16
G
6
Posts: 718
Reputation: 9,150


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests