Arcade Upload Issue

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Feb 20, 2012 5:11 pm

This is actually repost from this issue here, but i figured i'd post it here since it maybe a website issue.

Having some trouble uploading to the Scirra Arcade, stating that my zip file is larger than 10mb when its actually only 8.9mb. Anyone else having this issue?

Thanks!
B
37
S
9
G
5
Posts: 147
Reputation: 5,615

Post » Mon Feb 20, 2012 6:25 pm

Hi Crypt,

Do you mind emailing me the file you're trying to upload to tom@scirra.com? I'll investigate it for you!

Tom
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

Post » Mon Feb 20, 2012 6:29 pm

Thanks Tom, just sent you a PM :)!
B
37
S
9
G
5
Posts: 147
Reputation: 5,615

Post » Thu May 24, 2012 7:13 pm

I tried to load my game the other day and it said I was using an old version of Construct and to try again. I am using r90, though, so I thought I had the newest version.

Anyways, I also had two "Browser" objects in there (that take you to an outside web page for the comedy group I made the game for). I disabled them when I exported, but do I have to delete them entirely for it to upload properly?

I'm going to try again tonight, but I was just wondering if anybody else had that same problem, and if the "browser" objects might be causing it, even if they were disabled.

Thanks!
B
6
S
1
Posts: 8
Reputation: 1,258

Post » Thu May 24, 2012 7:43 pm

@cornfedgamer You have to use the latest beta (r91) to upload to the arcade.
http://www.scirra.com/construct2/releases/r91
B
54
S
28
G
18
Posts: 1,520
Reputation: 25,020

Post » Thu May 24, 2012 8:05 pm

Ah, thanks! I didn't even know that existed yet. I'll try it out again tonight.
B
6
S
1
Posts: 8
Reputation: 1,258


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest