arcade

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Sat Nov 17, 2012 11:55 pm

how do i publish to the arcade?
B
6
S
2
G
3
Posts: 18
Reputation: 2,306

Post » Sun Nov 18, 2012 3:09 am

By reading the tutorial about publishing on Scirra's arcade and making sure you're using the very latest C2 release (beta r109 at the time of writing this answer).
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sun Nov 18, 2012 4:46 pm

thanks
B
6
S
2
G
3
Posts: 18
Reputation: 2,306


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests