Array Mishap ...

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Feb 28, 2013 10:20 pm

Hey Guys ,

I worked a bit with arrays and I saw something pretty much bizarre . Indeed , You need to set the size of an array in the events and the arrays settings don't work ( You can't set it's size in the settings bar ) ...

Is that intended ?

@Ashley , @Kyatric , @Arima ?

Thanks for response ...
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Thu Feb 28, 2013 10:49 pm

Never happened for me...
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Thu Feb 28, 2013 11:56 pm

I was having weird array behaviors as well. If I put an array into a family, it won't work past the first layout.
B
20
S
10
G
4
Posts: 106
Reputation: 4,219


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests