Array Saving

For questions about using Classic.

Post » Tue Dec 11, 2007 12:45 am

I'm kind of having trouble saving arrays and loading them. Is the area you save the array to supposed to be the full directory and or just inside the .exe's directory? I tried both ways, and am I doing the formatting wrong, am I supposed to do "file.test" or something, or how does it work? Whenever I try and save the array, it crashes the program. I have tried every sort of variation in the way I did it to try and get different results, but it crashes on me. If anyone could possibly help me solve this, it would be very appreciated. Thank you :)
B
2
S
1
G
5
Posts: 54
Reputation: 1,508

Post » Tue Dec 11, 2007 12:50 am

Congratulations, we have a bug :) On the todo list!
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Tue Dec 11, 2007 12:51 am

Wow, talk about quick replies! Thanks :)
B
2
S
1
G
5
Posts: 54
Reputation: 1,508

Post » Thu Dec 13, 2007 7:18 pm

Hey, posting again after the bug fix. It seems that loading is still crashing. Saving works fine, but for some reason when I try to load the array through another program it crashes. Thank you :)
B
2
S
1
G
5
Posts: 54
Reputation: 1,508

Post » Thu Dec 13, 2007 7:25 pm

My test for build 0.87 worked, could you send me a crashing .cap to ashley@scirra.com? Thanks.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests