Audio doesn't play, or crashes app, in latest C2 and XDK.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Apr 26, 2016 2:09 pm

Message: adamcreator can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Problem Description
Audio doesn't play, or even crashes app after splashscreens, in Android apps built using the latest versions of C2 and XDK.
I've experimented by making dozens of test builds using all sorts of different variables, options, plugins, etc., so, if you do get it to work, please give me every detail you can about what options, settings, plugins, etc., you used. (i.e., new/old XDK format, min OS, plugin additions/edits, etc.)

Attach a Capx
https://www.
dropbox.com/s/mmefczamy5ybc7e/audiotest.capx

Description of Capx
Click or tap anywhere to play an audio.

Steps to Reproduce Bug
  • Have audio in latest C2.
  • Export for Android.
  • Build with latest XDK and test.

Observed Result
Audio doesn't play, or crashes app.

Expected Result
Audio plays.

Affected Browsers
  • Chrome: NO
  • FireFox: NO
  • Internet Explorer: NO

Operating System and Service Pack
Windows 10 Pro latest.

Construct 2 Version ID
r227 64-bit
B
7
S
1
Posts: 47
Reputation: 541

Post » Wed May 04, 2016 3:49 pm

.capx link returns 404 so closing. Also I am pretty sure this is working - I've built apps with the XDK very recently which were playing audio just fine.
Scirra Founder
B
395
S
231
G
88
Posts: 24,367
Reputation: 193,694


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests