Audio "Seek to" action Bug

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Mar 09, 2017 12:53 am

Audio Seek to action Bug
When i put an tag to the seek to action corresponding an audio file the audio will get loud from time to time if it's playing constantly, this does not occur if I simply doesn't put an tag to it.

Attach a Capx
https://www.mediafire.com/?kggwb66uuzf72vd

Description of Capx
It's a simple capx for test purposes, it does play a sound every 1 second

Steps to Reproduce Bug
    check the event sheet and test it, my version of C2 is 227, I took a look at the bug fixes of the newer editions and nothing mentioned about

Observed Result
Without a tag it works ok, with a tag it doens't

Expected Result
it shouldn't get louder from time to time.

Affected Browsers
Tested on Edge and Nodewebkit

Operating System and Service Pack
Windows 10

Construct 2 Version ID
227
B
32
S
6
G
5
Posts: 437
Reputation: 6,119

Post » Sat Mar 11, 2017 8:31 pm

Guif0DA wrote:Audio Seek to action Bug
When i put an tag to the seek to action corresponding an audio file the audio will get loud from time to time if it's playing constantly, this does not occur if I simply doesn't put an tag to it.

Attach a Capx
https://www.mediafire.com/?kggwb66uuzf72vd

Description of Capx
It's a simple capx for test purposes, it does play a sound every 1 second

Steps to Reproduce Bug
    check the event sheet and test it, my version of C2 is 227, I took a look at the bug fixes of the newer editions and nothing mentioned about

Observed Result
Without a tag it works ok, with a tag it doens't

Expected Result
it shouldn't get louder from time to time.

Affected Browsers
Tested on Edge and Nodewebkit

Operating System and Service Pack
Windows 10

Construct 2 Version ID
227

hi, i have tried the capx with my old notebook with Windows 10 and the C2 r239
i have tried the preview with Chrome (work fine), with NW.js (work fine), with EDGE strangely it increases the volume until t to play a bad sound effect
B
13
S
7
G
4
Posts: 429
Reputation: 4,184

Post » Fri Mar 24, 2017 12:02 am

yea well, strangely in your pc it worked with NW, but with edge it occurs the bug, here it occurs both with nw and edge... i Dont have a chrome to test
B
32
S
6
G
5
Posts: 437
Reputation: 6,119

Post » Fri Mar 24, 2017 12:02 am

not a single answer from scirra staff about that problem?
B
32
S
6
G
5
Posts: 437
Reputation: 6,119

Post » Fri Mar 24, 2017 4:46 am

@Guif0DA: https://www.scirra.com/forum/must-read-first-bug-report-requirements_t61748

Why haven't you responded to my bug report yet?
We do look at every report, but developer and release schedules mean we may not get round to it immediately. Please allow a few weeks for it to be investigated.


Construct 3 public beta has been announced for next week which understandably can bring a bit more time in the C2 bug reviews currently.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
293
S
117
G
96
Posts: 7,310
Reputation: 71,069

Post » Tue Apr 18, 2017 4:28 pm

It's not a bug. The sound is longer than 1 second, so every time you run the action, it also rewinds all previous sounds back to 0.4 seconds because they all have the same tag, so you end up stacking up every sound that has been played so far on top of each other.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,361


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests