Autosave Project

For questions about using Classic.

Post » Tue Oct 20, 2009 8:41 am

If Autosave option is enabled, then if I add new object or move the sprite - Construct immediately begin to save the project (and no matter how many minutes specified!).
Question is how to make the programm autosave scene only every 10 minutes, for example?
B
3
S
2
G
3
Posts: 146
Reputation: 1,567

Post » Tue Oct 20, 2009 2:11 pm

Only by "Auto backup options" -> "Auto backup autosaves"
Gets messy but better safe than sorry.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Tue Oct 20, 2009 3:15 pm

[quote="Doppel":wzwowly4]Only by "Auto backup options" -> "Auto backup autosaves"
Gets messy but better safe than sorry.[/quote:wzwowly4]



I enable "Auto backup options" > "Auto backup autosaves" but it doesn't work. It doesn't create backup autosave files, because Autosave is disabled. And if I enable Autosave - it save after each change in the scene.

Is there another way to autosave project?
B
3
S
2
G
3
Posts: 146
Reputation: 1,567

Post » Tue Oct 20, 2009 4:07 pm

Ummm you need to enable the Auto save to backup Autosaves.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Tue Oct 20, 2009 4:13 pm

[quote="Doppel":1f6li51n]Ummm you need to enable the Auto save to backup Autosaves.[/quote:1f6li51n]

If I enable the Auto save - Construct saves the project after every change in the scene.



But I need it autosaves the scene only every 10 minutes, for example. How to do this?
B
3
S
2
G
3
Posts: 146
Reputation: 1,567

Post » Tue Oct 20, 2009 4:25 pm

Strange... works for me.
Edit: Ok this might be strange but restart Construct.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Tue Oct 20, 2009 4:36 pm

[quote="Doppel":1h5l0wd5]Strange... works for me.[/quote:1h5l0wd5]

Hm.. What is your version of the programm and operation system (SP2 or SP3)?

I have v.0.99.42 and Windows XP SP3.

By the way all my friends have the same problem.. You're the first who doesn't have this problem.
B
3
S
2
G
3
Posts: 146
Reputation: 1,567

Post » Tue Oct 20, 2009 4:38 pm

0.99.5
Windows XP Pro SP3
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Post » Tue Oct 20, 2009 4:48 pm

[quote="Doppel":11fk1nov]0.99.5
Windows XP Pro SP3[/quote:11fk1nov]

I've installed 0.99.5... there is the same problem :(
B
3
S
2
G
3
Posts: 146
Reputation: 1,567

Post » Tue Oct 20, 2009 5:10 pm

[quote="Doppel":2jvx9bpr]Edit: Ok this might be strange but restart Construct.[/quote:2jvx9bpr]
I dont know if you noticed and tried it.
B
4
S
2
G
4
Posts: 719
Reputation: 2,938

Next

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests