Avast causing problems while installing r140

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Aug 08, 2013 2:33 am

Link to .capx file (required!):
Non applicable

Steps to reproduce:
1. install
2. see avast complaining about : [Chest] C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\node-webkit\win32\is-0NRAG.tmp
3. [Chest] C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\node-webkit\win32\is-R226S.tmp
4. [Chest] C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\node-webkit\win32\is-H2V72.tmp
5. [Chest] C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\node-webkit\win32\is-C6T36.tmp
6. [Chest] C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\node-webkit\win32\is-GQQO2.tmp
7. [Chest] C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\node-webkit\win32\is-DG09M.tmp

and so on, I deactivate avast right after because I think It will never stop.

Observed result:
Can't install because avast don't like it

Expected result:
Avast should not detect a problem

Browsers affected:N/A

Operating system & service pack:
Windows 7 (64 bits) Edition familiale premium (I guess family edition in english), SP1
Construct 2 version:
r140

Not sure if it is a C2 problem, but still.
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
43
S
18
G
18
Posts: 2,106
Reputation: 16,436

Post » Fri Aug 09, 2013 3:13 am

I have the same problem, though I disabled Avast and It downloaded fine. BUT, node-webkit wont even run anymore. Is C2 using the latest version of node-webkit?
B
30
S
7
G
3
Posts: 366
Reputation: 6,242

Post » Sat Aug 10, 2013 10:13 pm

Having the same problems over here!
B
108
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,252

Post » Sun Aug 11, 2013 8:30 am

I am having the same problem.
B
50
S
11
G
5
Posts: 101
Reputation: 7,147

Post » Mon Aug 12, 2013 10:34 am

Well it's clearly Avast that's the problem :pXionor2013-08-12 10:35:43
B
10
S
3
Posts: 233
Reputation: 1,537

Post » Mon Aug 12, 2013 12:02 pm

[QUOTE=Xionor] Well it's clearly Avast that's the problem :p[/QUOTE]

@Xionor : A software update shouldn't make avast become crazy, so We report it, disabling our antivirus software is not a good way to install C2.

Even if C2 isn't directly responsible, we like to give feedback to scirra about things like this.
Game design is all about decomposing the core of your game so it becomes simple instructions.
B
43
S
18
G
18
Posts: 2,106
Reputation: 16,436

Post » Mon Aug 12, 2013 12:13 pm

@Aprhrodite

I was mostly kidding, as pointless as it was.
B
10
S
3
Posts: 233
Reputation: 1,537

Post » Wed Aug 14, 2013 2:47 am

Tried it again today and it ran fine!
(perhaps an update on Avast?)
B
108
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,252

Post » Wed Aug 14, 2013 5:50 pm

If this happens again, please report it to Avast as a false positive. There's nothing we can do to fix it.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,871
Reputation: 188,227


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests