Awesomium .exe black screen issue

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Aug 25, 2012 10:39 am

I installed an earlier version and dadaaam i got it to work thou my webgl effects didnt quite do the trick but hey i got it to exe which is reallly nice... thanks for help guys and girls-..
B
16
G
2
Posts: 12
Reputation: 1,648

Post » Mon Aug 27, 2012 11:49 pm

I fixed a blank screen bug in the next build - that might have been it. Let me know if you have any more problems in r101 when it's out.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Thu Aug 30, 2012 10:46 pm

Still black screen with the newest driver it is beta...
B
16
G
2
Posts: 12
Reputation: 1,648

Post » Fri Aug 31, 2012 2:47 pm

@dionysosdk - do you have a .capx you can share that shows the problem? Does a new empty project still do it?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Fri Sep 07, 2012 5:48 pm

Hi Ashley and sorry for the delay in answering back, i put together this http://dl.dropbox.com/u/3661303/testexe.capx baby for you...
B
16
G
2
Posts: 12
Reputation: 1,648

Post » Fri Sep 07, 2012 5:58 pm

@dionysosdk - it works fine here. Are you still having a problem if you use r102 beta?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Fri Sep 07, 2012 10:00 pm

Ohhh my didnt see that it already was r102 wow you guys are fast :D gonna update and reply.
B
16
G
2
Posts: 12
Reputation: 1,648

Post » Sat Sep 08, 2012 7:20 pm

Hey Ashley

I updated to latest beta http://www.nvidia.co.uk/object/win8-win7-winvista-32bit-306.02-beta-driver-uk.html which got the whole exe export to work... Thanks a lot for your patience and help.
B
16
G
2
Posts: 12
Reputation: 1,648

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest