Awesomium / Set Canvas Size

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Nov 18, 2012 5:12 am

After exporting with Awesomium, you can play your game at 1x resolution or use the browser object to request full-screen, but what about everything in between?

Setting the canvas size seems to be the only option but..in windowed mode, it doesn't change the size of the window, and in fullscreen mode it moves the canvas to the top-left of the screen, but works fine otherwise. Any chance these things will be fixed soon?Tokinsom2012-11-18 05:13:17
Image
B
243
S
30
G
13
Posts: 1,787
Reputation: 18,770

Post » Sun Nov 18, 2012 8:21 am

Awesomium seems inactive, the woes of HTML5 engine and having to rely on another set of developers. :(
B
147
S
74
G
20
Posts: 1,786
Reputation: 22,527

Post » Sun Nov 18, 2012 9:23 am

I'm not sure that it's a problem on their end. Couldn't Ashley just add a "Set Client Window Size" action to use alongside "Set Canvas Size", and maybe a "Set Canvas Position" action to fix the full-screen issue?
Image
B
243
S
30
G
13
Posts: 1,787
Reputation: 18,770

Post » Mon Nov 19, 2012 12:26 pm

Oh sorry, don't know.
B
147
S
74
G
20
Posts: 1,786
Reputation: 22,527

Post » Mon Nov 19, 2012 2:24 pm

Added to the todo list.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests