Awesomium / Set Canvas Size

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Nov 18, 2012 5:12 am

After exporting with Awesomium, you can play your game at 1x resolution or use the browser object to request full-screen, but what about everything in between?

Setting the canvas size seems to be the only option but..in windowed mode, it doesn't change the size of the window, and in fullscreen mode it moves the canvas to the top-left of the screen, but works fine otherwise. Any chance these things will be fixed soon?Tokinsom2012-11-18 05:13:17
Image
B
225
S
27
G
13
Posts: 1,774
Reputation: 18,024

Post » Sun Nov 18, 2012 8:21 am

Awesomium seems inactive, the woes of HTML5 engine and having to rely on another set of developers. :(
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,765
Reputation: 19,188

Post » Sun Nov 18, 2012 9:23 am

I'm not sure that it's a problem on their end. Couldn't Ashley just add a "Set Client Window Size" action to use alongside "Set Canvas Size", and maybe a "Set Canvas Position" action to fix the full-screen issue?
Image
B
225
S
27
G
13
Posts: 1,774
Reputation: 18,024

Post » Mon Nov 19, 2012 12:26 pm

Oh sorry, don't know.
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,765
Reputation: 19,188

Post » Mon Nov 19, 2012 2:24 pm

Added to the todo list.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,468


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: henryScirra and 8 guests