Background missing since update 195 (stable)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Jan 20, 2015 5:27 am

Problem Description
____ Background missing since update 195 (stable) error has now propogated throughout all previous versions____

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 - Uninstalled
  • Step 2 - Left over Registry keys removed
  • Step 3 - Reboot

Observed Result
____ Still unresolved - registry issue? ____

Expected Result
____Background viewable in game ____

Affected Browsers
  • FireFox: (YES)

Operating System and Service Pack
____ Widows 8.1 Up to date ____

Construct 2 Version ID
____ 195 (stable) ____
B
4
Posts: 2
Reputation: 204

Post » Tue Jan 20, 2015 8:41 am

You need to follow the bug reporting guidelines or this will be closed automatically. No one can help you with the information you have provided, and it's most likely your system or there would be many more reports.

Post a small .capx that shows the problem, then others can test and either prove, or not, whether there is a bug.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432

Post » Tue Jan 20, 2015 1:58 pm

This doesn't make sense to me, I don't see how an issue can "propogated throughout all previous versions" since we haven't changed any older versions.

Please follow the bug report guidelines and comprehensively describe the problem with complete steps to reproduce it.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,368
Reputation: 193,746


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests