Begin the game with wich layout ?

For questions about using Classic.

Post » Tue Jul 21, 2009 2:06 pm

I want to choose the layout the game will begin with, how can I do ?
B
3
G
3
Posts: 34
Reputation: 943

Post » Tue Jul 21, 2009 3:58 pm

You can't sorry. Its probably best to just remake it in the right order.
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Tue Jul 21, 2009 4:03 pm

.... :shock:
ok ...
but why ? is this so complicated to add this feature to Construct ?
No one before me asked this question ?
B
3
G
3
Posts: 34
Reputation: 943

Post » Tue Jul 21, 2009 4:11 pm

You can click and drag the layouts in the project tab. Just drag the layout you want to start first to the top of the list. The first layout in the list always plays first.
Moderator
B
98
S
37
G
19
Posts: 1,584
Reputation: 17,817

Post » Tue Jul 21, 2009 4:13 pm

I tried it with 98.9 but it didn't work.
Let's re-test that !

EDIT : It works ! Thank you linkman !
B
3
G
3
Posts: 34
Reputation: 943


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests