Behavior Creation Error ?

For developers using the Construct 2 Javascript SDK

Post » Sat Jun 09, 2012 1:50 pm

I get the follow error message when developing a behavior. My problem is that the message is not very helpfull in telling me whats wrong. I know that a Action ID duplicated and that is the problem, but after changing the name 3 times i still get the same error.


---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

ACE table: Action ID duplicated in ACE table

Condition: act_ids.find(id) == act_ids.end()
File: c:\c2\source\exporters\html5\..\..\common\ERAHelpers.h
Line: 203
Function: void __thiscall era::ACETable::AddAction(int,int,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,void (__cdecl *)(const class era::StaticResult **,int,class era::StaticEvaluation *))
Build: release 92 (32-bit) checked
Component: HTML5 exporter
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------
B
17
S
9
G
7
Posts: 249
Reputation: 6,922

Post » Sat Jun 09, 2012 1:58 pm

I found my error. I finally looked up what was a action ID. Sorry for the post.
B
17
S
9
G
7
Posts: 249
Reputation: 6,922

Post » Sat Jun 09, 2012 1:59 pm

Action duplicated means that you have some actions, defined in the edittime.js file, that have the same index.

In the lines beginning with "AddAction(x," (where x is a number) make sure x is never twice the same.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795


Return to Javascript SDK

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests