[Behavior] Extract Sprite to base64 string

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Mar 27, 2012 8:55 pm

A quick and simple behavior to retrieve the current frame Sprite as a base64 string. Useful to communicate between the game and the index.html or various hosting services.

For the moment, it works with "Sprite" plugin, or plugin with a textured image. Things using internally a canvas don't work (for example R0j0hound's Canvas). I can add that, but it's going to be per-plugin specific.
.capx : http://dl.dropbox.com/u/1412774/ExtractImage/ExtractImage1.capx
Demo : http://dl.dropbox.com/u/1412774/ExtractImage/index.html
Behavior : http://dl.dropbox.com/u/1412774/ExtractImage/pode_extractImage.0.1.zip

Edit : you can pair it with http://www.scirra.com/forum/topic50604_post318757.htmlPode2012-03-28 13:42:20
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Tue Mar 27, 2012 11:01 pm

@Pode: Really powerful and works perfect for sprites. In my opinion the most important object for extracting base64.
B
14
S
6
G
5
Posts: 173
Reputation: 4,742

Post » Sat Apr 07, 2012 5:16 am

@pode how do I get this to work? Everytime I start c2 I get this error

aridale2012-04-07 05:24:46
B
13
S
5
G
2
Posts: 306
Reputation: 3,262

Post » Sat Apr 07, 2012 5:35 am

Try putting it into the behavior folder.
Image Image
B
161
S
48
G
89
Posts: 7,347
Reputation: 66,249

Post » Sat Apr 07, 2012 5:41 am

so simple... Is there a facepalm emote lol
B
13
S
5
G
2
Posts: 306
Reputation: 3,262

Post » Sat Apr 07, 2012 6:10 am

I know. Its like when you remember doing something, but the thing is just not there anymore.
Ehh blame it on the gremlins.
Image Image
B
161
S
48
G
89
Posts: 7,347
Reputation: 66,249

Post » Wed Jan 22, 2014 11:15 am

I realize this is a little old, But I would love to be able to use this behavior. It doesn't seem to be there anymore. @Pode
B
16
S
4
G
1
Posts: 47
Reputation: 2,542

Post » Thu Jan 23, 2014 9:50 am

@Python : I just checked, and I can download it without problems.
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Wed Jul 09, 2014 4:30 pm

hmm... ok so I used this and it seems to be working just fine (I'm sending the extracted image string to a text field to see it) now how would I send that said string from C2 to a php script I'm working on... this may be the missing link for me to be able to send emails (with attachments) from the C2 app I'm making. BTW @Pode this is working awesome so far great stuff.
Freefall Bird
B
37
S
8
G
5
Posts: 262
Reputation: 5,360

Post » Thu Jan 15, 2015 1:39 am

I know it's been years, but you've just saved me from an extra hour of work, thanks a lot Pode! :)
I'm making a very complicated system of multiplayer and wanted to be able to use Base64 as part of it (uploading custom characters) And now I can! :D
ImageImage
B
31
S
9
Posts: 212
Reputation: 4,065

Next

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests